Intrebari frecvente

Inainte de a lua legatura cu noi, te rugam sa te asiguri ca intrebarea ta nu a primit raspuns in aceasta pagina. Daca intrebarea ta nu se regaseste aici, poti lua legatura cu noi telefonic sau folosind pagina de contact.


1 Intre ce abonamente pot alege ?

Abonamentele disponibile se regasesc pe site-ul nostru.

2 Exista in aceasta perioada o promotie ?

Fiecare promotie disponibila se regaseste pe site-ul nostru

3 Cum pot sa platesc factura ?

Momentan singura modalitate de plata este Cash, la sediul firmei din Str. Hulubiţei, Nr. 29, Sect. 1, Bucuresti

4 Cine poate semna un contract de servicii ?

Pot semna un contract de servicii orice noi clienti aflati in zonele in care infrastructura este functionala sau in curs de implementare.

5 De ce nu pot utiliza SMTP ?

SMTP este blocat in toata reteaua EvoSys pt limitarea spam-ului. Daca doriti neaparat utilizarea unui client de email, puteti sa folositi SMTP cu SSL pt conectarea la server-ul de email dorit.

6 Cum pot bloca accesul catre anumite site-uri web ?

O intrebare primita destul de des de la parinti ingrijorati, care nu doresc ca cei mici sa aibe acces chiar la orice fel de informatie de la varste fragede. Daca juniorul Dvs. are o curiozitate ce va ingrijoreaza, ii puteti limita libertatea de a vizita anumite website-uri folosind un software dedicat controlului parental. Fiind gratuit si oferind posibilitatea de a lasa accesul doar la site-urile specificate de Dvs. sau de a bloca o lista cu site-uri specificata de Dvs. , un soft gratuit care poate sa faca ceea ce va doriti este Parental Filter.