Termeni de utilizare1. Acceptarea termenilor de utilizare

  Serviciile oferite de compania noastra sunt supuse urmatorilor termeni de utilizare, care pot fi modificati fara sa ne luam obligatia de a va anunta in prealabil. Puteti revedea versiunea curenta a termenilor de utilizare la https://www.evosys.ro/termeni-de-utilizare/. In plus, in timp ce folositi serviciile EvoSys speciale, dumneavoastra si compania EvoSys trebuie sa va supuneti oricarei indicatii afisate sau regulilor aplicabile acesui tip de servicii, care din cand in cand pot aparea afisate pe display. Toate aceste reguli si indicatii (inclusiv Spam Policy, dar nu numai) sunt incorporate in Termenii de utilizare. EvoSys poate oferi si alte servicii care pot fi guvernate de termeni de utilizare diferiti.


2. Descrierea serviciului

  EvoSys ofera utilizatorilor acces la o bogata gama de resurse, incluzand modalitati variate de comunicare, forumuri, servicii de comert electronic, personalizari de continut sau programe. Acest serviciu include si reclame care sunt necesare companiei pentru a putea sa intretina acest serviciu. Acest serviciu include, de asemenea, comunicari din partea EvoSys, precum mesaje administrative, anunturi de servicii sau stirile zilnice, acceptarea acestora facand parte din calitatea de membru EvoSys fara posibilitatea de a renunta la ele. Orice alte caracteristici menite sa imbunatateasca sau sa largeasca sfera de actiune a serviciilor EvoSys vor fi supuse termenilor de utilizare, daca nu exista conditii speciale de utilizare. Aceste servicii sunt oferite in sistem “AS-IS” si EvoSys nu isi asuma responsabilitatea pentru inoportunitatea, stergerea , livrarea gresita sau pierderea comunicatiilor si setarilor personale. Este responsabilitatea dumneavoastra de a obtine accesul la serviciile EvoSys si acesta poate implica taxe ce trebuie platite unui tert (precum furnizorii de Internet). Aceste taxe, precum si cele asociate cu afisarea si expedierea anunturilor, sunt responsabilitatea dumneavoastra. In plus, echipamentele necesare accesarii serviciilor EvoSys sunt , de asemenea, responsabilitatea dumneavoastra.


3. Obligatiile de inregistrare

  Acceptand sa folositi serviciile oferite de EvoSys admiteti ca aveti varsta legala pentru a incheia un contract cu compania noastra si ca nu sunteti o persoana careia legea sa-i interzica a face uz de serviciile noastre. De asemenea , sunteti de acord : a) sa furnizati informatii adevarate, corecte, complete si la zi despre dumneavoastra dupa cum va cere serviciul de inregistrare (Registration Data) si b) sa modificati periodic datele de inregistrare astfel incat informatiile despre dumneavoastra sa fie adevarate, corecte, actuale si complete in permanenta. Daca furnizati informatii neadevarate, neactualizate, incorecte sau incomplete sau daca EvoSys are motive sa suspecteze ca informatiile furnizate de dumneavoastra sunt astfel, EvoSys isi rezerva dreptul sa va suspende sau sa va inchida contul si sa va interzica accesul la serviciile EvoSys sau la sectiuni din serviciile oferite, incepand din acel moment.


4. Revinderea serviciilor EvoSys

  Veti fi de acord sa nu reproduceti, duplicati, copiati, vindeti, tranzactionati, revinde sau exploata in scop comercial nici o sectiune a serviciilor EvoSys, a utilizarii serviciului sau a accesului la acest serviciu.


5. Practici generale referitoare la utilizare si stocare

  EvoSys poate stabili limitari si practici generale privitoare la utilizarea serviciilor, inclusiv limita de timp in care mesajele e-mail, afisarile in message board sau orice alt continut inregistrat va fi retinut de serviciile EvoSys, numarul maxim de mesaje e-mail care pot fi transmise sau primite de un cont, spatiul maxim alocat unui cont, numarul maxim de timp sau de dati in care puteti accesa serviciile EvoSys. EvoSys isi rezerva dreptul de a sterge conturile inactive pe o perioada mai lunga de timp. EvoSys isi rezerva dreptul de a modifica practicile generale si limitele la perioade de timp nespecificate.


6. Modificarile serviciilor EvoSys

  EvoSys isi rezerva dreptul ca oricand si la perioade nespecificate de timp sa modifice sau sa intrerupa , temporar sau permanent, serviciul sau parti ale lui cu sau fara notificare prealabila. EvoSys nu are nici o responsabilitate fata de dumneavoastra sau fata de o terta persoana in legatura cu modificarea sau suspendarea serviciilor oferite.


7. Lichidarea contului

  EvoSys are dreptul, in anumite circumstante si fara notificare prealabila, sa va lichideze contul, orice adresa de e-mail asociata sau accesul la servicii. Cauze pentru asemenea lichidari includ dar nu se limiteaza la:

  1. violari ale termenilor de utilizare sau ale altor reguli si indicatii incluse in termenii de utilizare;
  2. solicitari ale institutiilor de aplicare a legii sau ale oricaror alte institutii guvernamentale;
  3. o cerere personala din partea dumneavoastra (actiune de stergere de cont autoinitiata);
  4. discontinuitati sau modificari fizice ale serviciilor EvoSys;
  5. probleme neasteptate de securitate;
  6. perioade lungi de inactivitate.

Lichidarea contului EvoSys cuprinde:

  1. ridicarea accesului la toate servicile EvoSys;
  2. stergerea parolei dumneavoastra si a tuturor informatiilor legate de contul dumneavoastra
  3. interzicerea folosirii in continuare a serviciilor

Lichidarea pentru cauzele mentionate mai sus va fi decisa de EvoSys, iar compania nu va fi raspunzatoare in fata dumneavoastra sau a oricarei terte persoane de lichidarea contului, a adreselor de e-mail asociate sau a accesului la servicii.


8. Violari

  Raportati orice violare a termenilor de utilizare la abuse@evosys.ro


9. Note

  Termenii de utilizare prezentati aici, se refera STRICT la serviciile Web oferite de compania EvoSys. Acestia nu se aplica in cazul serviciilor de date si IT.